Zondag 17 september: eerste startdag

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de jongens-Chiro startdagen. Dit werkjaar bestaat onze Chiro 60 jaar! En dit moet gevierd worden. Daarom organiseren we 2 startdagen! Later dit werkjaar staan we zeker nog stil rond dit jubileum!

Tijdens de eerste startdag op 17 september gaan we zwemmen met de volledige Chiro.  We spreken af om 14u aan onze lokalen om van daaruit in groep te vertrekken naar het zwembad. Deze activiteit eindigt om 17u. 

Het is het ideaal moment voor kinderen die nog niet in de Chiro zitten om de chiro-microbe te pakken te krijgen. Want zeg nu zelf, wat is er toffer dan een zondagnamiddag met je vrienden door te brengen en een tof spel te spelen of eens de leiders te plagen met je vrienden!

Kort samengevat: startdag 1

  • Wanneer? Zondag 17 september om 14:00 tot 17:00
  • Wat? Zwemmen met Chiro Tijl
  • Waar? Onze lokalen ( Oude-Lichterveldsestraat, Ardooie, aan ‘t Hofland)
  • Kostprijs? € 2

Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om contact op te nemen met de groepsleider (Michiel Verhegge, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met onze vernieuwde leidingsploeg (versterkt met maar liefst met 7 nieuwe leiders) zijn we enorm gemotiveerd om er samen met de gastjes een fantastisch Chirojaar van te maken!

Wij hopen op een massale opkomst!

Vele groetjes

Het leidingsteam van Chiro Tijl Ardooie