Kamp-etentje 2021: Afhaal-editie

Beste ouders, beste chiro-sympathisanten,

Op zaterdag 3 april zou ons jaarlijks kamp-etentje doorgaan. Dit kamp-etentje organiseren we, de leiding en ouderraad van Chiro Tijl, al meerdere jaren. De opbrengst ervan wordt gebruikt om de prijs van het zomerbivak zo laag mogelijk te houden…

Door de welgekende reden kunnen we je net zoals vorig jaar nog steeds niet verwelkomen. Maar toch willen we je in het paasweekend culinair verwennen.
Daarom zorgen we voor een alternatief. Dit jaar bieden we assortiment ‘paasplanken’ aan waarvan je thuis, in je bubbel, kan genieten. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan er een uitgebreid aperitiefmoment aan koppelen. Voor dit alternatief werken we samen met AD Delhaize Ardooie. Zoals je hieronder kan zien, is er voor elk wat wils…

U hebt de keuze uit volgende Chiro Tijl Paasplanken:

 • Tapasschotel – 2 personen - € 19

 • Kaasplank met broodjesmix – 2 personen - € 24

 • Breughelplank met broodjesmix – 2 personen - € 24

 • Picon - € 22
  De enige echte picon van Eetcafé 't Hof van Commerce. Fles van 1 liter.

 • Wijnpakket - € 15

  Twee flessen wijn, keuze uit wit of rood, zorgvuldig uitgekozen en passend bij zowel kaas als Breughel.

 • Bierpakket - € 15
  Een pakket van 6 zorgvuldig uitgekozen bieren van Brouwerij De Poes.

Je kan zelf je pakket naar wens samenstellen. Om logistieke redenen is het belangrijk dat je bestelling steeds een veelvoud van 2 personen is. (dus… 2, 4, 6, 8, … personen)

De bestelde pakketten kunnen afgehaald worden op zaterdag 3 april tussen 10u en 12u aan de achterkant van AD Delhaize Ardooie (Watervalstraat 22). Vanaf € 50 leveren we gratis aan huis in Ardooie! Je kan je bestelling ook thuis laten leveren voor slechts € 4 (grondgebied Ardooie).

Bestellen kan door op onderstaande afbeelding te klikken en het bestelformulier in te vullen. Na inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging en met de betaalgegevens.

Bij problemen mag je altijd contact opnemen met de ouderraad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om alles praktisch te kunnen regelen, vragen we je om in te schrijven voor woensdag 31 maart.

Hou het veilig en alvast bedankt voor de steun.

De leiding en ouderraad van Chiro Tijl Ardooie

PAASPLANKEN 2021 FB bericht