30 juni = daguitstap

plopsaland de panneZoals iedere jaar gaan we met de Chiro weer op daguitstap. Dit jaar trekken we naar Plopsaland De Panne. We hopen dat jullie talrijk aanwezig kunnen zijn op deze onvergetelijke dag.

Op zondag 30 juni verwachten we jullie om 9u15 aan het station van Lichtervelde. Rond 10u15 zullen we Plop en zijn vrienden vergezellen.  
Om 17u30 vertrekken we uit het park om dan samen de trein terug te nemen richting Lichtervelde. Omstreeks 18u30 komen we aan.

Inschrijven kan door te mailen naar leider Wouter (woutercoghegard[at]hotmail.com). De kostprijs van deze uitstap bedraagt €20. Gelieve voor zondag 2 juni in te schrijven en het bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE12 7380 0807 7492 met volgende vermelding : NAAM KIND + PLOPSALAND.

Natuurlijk geen daguitstap zonder eten. Daarom vragen we dat iedereen zijn eigen lunchpakket meeneemt. Daarnaast kunnen ze ook nog een centje meenemen voor een ijsje of iets dergelijk. Dit hoeft geen groot bedrag te zijn, €10 volstaat. Dure en kostbare spullen laat je beter thuis, deze zijn alleen maar goed om te verliezen.

Houd het weerbericht de dagen voordien goed in de gaten. Bij regenweer neem je best een regenjas mee en bij warm weer voldoende drank, een petje, zonnecrème en je coolste zonnebril.

Wij kijken er alvast naar uit. We hopen van jullie hetzelfde.
Tot dan!

De leiding