Opnieuw een gezellige kampsfeer vandaag...

Een nieuwe dag in Balen. Opnieuw startte de dag met de zon! Zondag betekent natuurlijk dat er iets langer geslapen mocht worden. Reden dus voor de kookploeg om onze chirowietjes extra te verwennen met een luxe-ontbijt: versgebakken chocoladekoeken, croissants, pistolets... Warme chocolademelk...

Nadien werd er al snel in actie geschoten. Vandaag werden er allerlei spelen gespeeld. De sloebers en toppers maakten het lekker vuil vandaag. De rakkers mochten aan de slag in de ’18 werken’ en de aspi’s begonnen aan de voorbereidingen voor het spel van morgennamiddag!

Ook de maaltijden werden gesmaakt. Deze middag stond de klassieker van België op het menu: stoofvlees met zelfgemaakte frietjes. We hoeven niet te zeggen dat er gesmuld werd!

Deze avond vervoegde Léon dan onze groep.

Het avondmaal bestond uit een koude schotel met gebakken aardappelen. Voor het dessert – ijs met verse aardbeien en slagroom – werd er meermaals aangeschoven!

Het bleef bovendien de ganse dag droog. Enkel om 21u vielen er opnieuw enkele druppels… Nu worden nog enkele regelingen getroffen voor de bezoekdag van morgen.

We zien er naar uit om jullie te mogen ontvangen en de kampsfeer op te snuiven!

Tot morgen!

 

IMG 1783 

Klik op de foto om meer foto's te bekijken.