Bezoekdag...

Bezoekdag vandaag… En nog belangrijker: vandaag kwamen de andere sloebers er bij! Iedereen werd deze middag hartelijk verwelkomd. Het aperitief stond koud, de barbecue kreeg stilaan warm! De barbecueworsten zorgden voor een heerlijke geur. Het eten werd dan ook door iedereen gesmaakt! Door een hevige regenbui viel het spel van de aspi’s jammer genoeg letterlijk in het water…

Toen iedereen de kampplaats had verlaten, ging het ‘gewone’ kampleven zijn verdere gang. De croque monsieurs werden opnieuw gesmaakt. We dachten nochtans dat er niet veel zou gegeten worden, maar niets was minder waar! De nieuw aangekomen sloebers voelden zich onmiddellijk thuis! Samen met leider Anton speelden ze in het vrij spel het spelletje ‘dode vis’…  Een zalig momentje om te zien!

Ondertussen ligt iedereen al in zijn bedje. Hopelijk wordt het een rustige dag!

Namens de leiding en de kookploeg willen we alvast iedereen bedanken voor de komst vandaag. Ook de positieve commentaren op de blog deden ons deugd!
Ook een grote dankjewel aan de vele helpende handen vandaag! Merci!

Nu geraakt de batterij van de kookploeg stilaan leeg… De nachtrust zal ons deugd doen. Morgen staan we dan weer paraat en gaan we er een spetterende week van maken.

Over en uit!

IMG 1950 

Klik op de foto om meer foto's te bekijken.