Een drukke dag...

Vandaag opnieuw een drukke dag op onze kampplaats… 

Deze morgen was er alle aandacht gericht naar een gevonden duif. In het speelbos werd een gewonde duif gevonden. De toppers namen het op voor het arme dier en ze gingen op zoek naar een dierenarts. Via het ringetje konden ze dan contact opnemen met de eigenaar. Jammer genoeg kon het dier niet meer gered worden…

De andere afdelingen begonnen ondertussen aan hun programma. De sloebers speelden een aantal pleinspelen, terwijl de rakkers het dorp in trokken voor een echte ouderwetse ruiltocht. De opbrengst was groot en lekker… Zelf de kookploeg deelde van hun opbrengst!

De aspi’s waagden zich aan een spelletje ‘De Mol’. Via allerlei opdrachten en de gekende eliminatierondes gingen ze op zoek naar hun mol… Flor heeft zijn rol heel goed gespeeld. Slecht één iemand kon de mol ontmaskeren! Seppe werd uiteindelijk winnaar!

Op het menu stond er deze middag pompoensoep, gevolgd door balletjes in tomatensaus en puree. Aardbeien maakten het menu helemaal af.

Deze avond konden ze aanschuiven voor rijst met gyros en ananas. De potje zelfgemaakte warme pudding met speculoos werden tot op de bodem uitgelikt. Teken dat het dessert opnieuw in de smaak viel!

Morgen staat de trektocht gepland. De aspi’s vertrekken dan ook op tweedaagse. Hopelijk is het weer morgen beter dan vandaag. Want we werden vandaag toch wel op enkele serieuze regenbuien getrakteerd…

IMG 2037 

Klik op de foto om meer foto's te bekijken.