Nachtspelen...

Een nieuwe dag op onze kampplaats… Het was een beetje een miezerige dag, af en toe wat regen… Deze avond valt de regen met bakken uit de lucht… Maar de ambiance was er wel! Met reden trouwens, want vandaag werd Emiel Desmet 12 jaar!! Hoeraaaa!!

Gisterenavond – of beter gezegd: de voorbije nacht – was het nachtspel voor de sloebers en rakkers. De sloebertjes trokken samen met hun leiders op fakkeltocht! Een heuse belevenis. De rakkers gingen in groepjes het bos in voor een heus nacht-bosspel! Het was top! Na hun nachtelijk avontuur werden ze verrast door de kookploeg met warme pudding! En of dat smaakte! Na deze pudding vielen de oogjes al gauw weer dicht!

De toppers hebben hun nacht in de tent ook overleefd. In plaats van aan te schuiven aan het ontbijtbuffet, kregen ze ontbijt op bed!

Voor de rest verliep deze kampdag zoals de andere. We startten met de diensten. De sloebers deden de omgeving en de sloebers pakten de douches en toiletten aan. Die doen dat trouwens super goed!

De rakkers hadden vandaag hinderniskoers. En de leiders lieten hen zwoegen! Omdat niet iedereen aan de slag is geweest, wordt er morgen verder gedaan. De sloebers gingen op stap en speelden onder andere Kubb.

Morgen belooft weer een bijzondere dag te worden….

IMG 2484