Bivak in Balen zit er nu echt op...

Het bivak in Balen zit er nu echt op... Er verschenen deze morgen heel wat kleine oogjes tijdens de formatie. Ook de aspi's waren er bij, weliswaar met een ander coupke! Deze nacht werden ze 'gedoopt tot leider'.

Het werd een eerder korte dag. De ganse voormiddag opruimen, opkuisen, vegen en poetsen. 

Na een busreis was het dan eindelijk tijd voor het langverwachte weerzien.

Nu het bivak er op zit, is het tijd om toch enkele mensen te bedanken:

  • Allereerst willen we alle chirowietjes bedanken voor hun onmoedelijke inzet, hun positieve medewerking en de 10 dagen leute en plezier! Jullie waren TOP!
  • Een grote dankjewel aan de kookploeg voor de overheerlijke maaltijd! 
  • Een dikke merci aan de leiding. Tien dagen opgeven om jonge gasten te entertainen is niet vanzelfsprekend. Jullie deden het toch maar!
  • Bedankt ook aan de ouders voor het vertrouwen in de leiding, ouderraad en kookploeg!
  • Merci aan de ouderraad voor de hulp voor, tijdens en na het bivak. Jullie tips en steun tijdens het werkjaar worden enorm geapprecieerd!
  • Een dankjewel aan alle helpende handen: zowel tijdens het laden als lossen van de camion, de hulp tijdens de bezoekdag, de taartenbakkers, en iedereen die we vergeten zijn! Merci! Zonder jullie zou de chirodroom toch een stukje kleiner zijn!
  • Een welgemeende merci aan alle sponsors die het bivak mogelijk maakten! Hoe klein de gift ook is, die wordt enorm gewaardeerd!
    Ook bedankt aan alle ouders en sympathisanten die hielpen sparen met de flapjesactie en de actie van Lotus!

De leiding neemt nu even vakantie... We zien jullie heel graag begin september terug.
Samen met de leiding - die uitgebreid is met 7 nieuwe enthousiaste krachten - en met de steun van de ouderraad zijn we van plan om er een spetterend nieuw werkjaar van te maken. Een werkjaar waar we voor 100% inzetten op de chirodroom!

Tot dan!

IMG 3076