Een bedrijvige dag in Langdorp

Een nieuwe dag in Langdorp… En we startten onder een stralende zon!

En er was weer heel bedrijvigheid op de kampplaats.

Het resultaat van de hindernis van de speelclub was bekend. Op de 3de plaats eindigde Kobe. Plaats 2 was voor Arne. En de 1ste plaats was voor… (tromgeroffel)… Leon.

De rakkers hadden vandaag atletiek. Zij speelden dit als Siamese tweeling…
De 3de plaats was voor Owen en Fabian. Op de 2de plaats eindigden Jappe en Joran. De 1ste plaats was voor Tiebe en Elias.

De toppers hadden vandaag hindernisparcours. Daar was de top drie als volgt: De 3de plaats was voor Arthur. Op de 2de plaats eindigde Lowie. En goud was voor leider Jasper met slechts 15 seconden verschil.

De kerels zijn vandaag met de fiets richting Langdorp-Centrum gereden. Leon zei dat ze 50 km hebben gefietst. Op een kwartier waren ze terug… :)

De kaspi’s speelden in de voormiddag de XII werken. In de namiddag haalden ze het zeil boven om een potje voetbal te spelen op een veld van bruine zeep… Hilariteit alom!

Morgen komt er nog wat meer leven op de kampplaats. De sloeberleiding ziet alvast enorm naar uit! Want dan komen de jongste chirowietjes aan! Ze gaan zich dan ook kunnen uitleven als echte chiromannen.

Het menu bestond deze middag uit verse tomatensoep, kippengyros met rijst en ananas. Een chocolademousse als dessert maakte het middagmaal compleet.

’s Avonds werd er gesmuld van zelf samengestelde wraps.

klik op de afbeelding voor de foto's