De sloebers zijn aangekomen!

Een nieuwe dag op de kampplaats. De sloeberleiding stond paraat, want vandaag kwamen de sloebers aan!
Omstreeks 15u kwamen ze, samen met hun mama en papa aan. In een mum van tijd waren ze richting de kamer. De sfeer zat goed.
Ondertussen konden de ouders een kopje koffie drinken en een klein dessertbordje eten. Na zo’n 3 kwartier trokken de sloebers voor de eerste keer naar het bos. Nog één keer zwaaien naar mama en papa en weg waren ze!

Tot slot nog een kleine update van het weer:  Omstreeks 15u heeft het hier behoorlijk goed geregend, nadien was het droog tot rond 21u. Toen kregen we een paar flitsen te zien en hoorden een aantal donderslagen. Het is dan ook vrij hard beginnen regenen. Volgens buienradar zou het nog regenen tot rond 22.30u. Laat ons hopen dat het de rest van de nacht en de volgende dagen droog blijft!

Op vraag van de kerels nog deze update: We hebben vandaag gepokerd, gepiekezot en geweerwolfd. Daarna speelden ze ook nog het spelletje ‘De Mol’ en ‘Circle of Death’. Rond de middag is Brice (en zijn broer Sepp) ook aangekomen om de toppergroep te vervolledigen.

Op het menu stond deze middag courgettesoep, wortelpuree met hoeveburgers. Als dessert was er een cornet.

’s Avonds werd er gesmuld van de overheerlijke spaghetti. En zoals de traditie het ondertussen wil, werd er gegeten zonder bestek… :)

klik op de afbeelding voor meer foto's