Trektocht!

Vandaag stond de trektocht op het programma. Na een stevig ontbijtbuffetje, was iedereen klaar voor een nieuwe dag plezier!

De kaspi’s vertrokken op tweedaagse. We weten via via dat ze zich al liftend eerst naar Mechelen, dan naar Kortrijk moesten zien te verplaatsen. Ze eindigden in Gent… (we geven nog even mee dat ze allemaal een mondmasker bij hadden en zich aan de coronamaatregelen hielden!). Hopelijk zijn ze er op tijd geraakt, want er stonden supertoffe activiteiten op het programma.

De toppers en kerels trokken er vandaag met de fiets op uit. Ze reden een 25-tal kilometer naar Lichtaart voor een dagje Bobbejaanland.

De sloebers, speelclub en rakkers zijn te voet op stap gegaan. Leider Anton had een leuke binnenspeeltuin uitgezocht (die ze helemaal voor zich alleen hadden). Enig minpuntje (maar een supersterke prestatie): ze moesten in totaal 20 kilometer wandelen. Na deze topprestatie liggen ze ondertussen (bijna) allemaal in hun bedje…

De kokjes hadden vandaag een off-day en lieten zich deze middag verwennen in een plaatselijke brasserie… ’s Avonds zorgden ze dan voor lekkere WAP – worst appelmoes patatten.

Voor de mama’s en papa’s: nieuw dit jaar is dat elke afdeling instaat voor de eigen afwas. Na het kamp zullen ze deze taak ongetwijfeld thuis willen verderzetten. Jullie vaat zal nog nooit zo blinken!

Slaaplekker en tot morgen!

 

Klik op de afbeelding voor meer foto's