De laatste dag...

Vandaag was het de dag van de kaspi's... Vandaag mochten zij spel geven. Ze trokken daarvoor naar het nabij gelegen veld. En - volgens dat we horen van de gastjes - deden ze dat supergoed. Het was een heel leuk spel en iedereen deed goed mee! Opvolging verzekerd dus!

Deze avond, onze allerlaatste avond in Langdorp, konden we afsluiten met een gezellig kampvuur. Eerst had elke afdeling een toneeltje voorbereid, de toon was toen al gezet...

Morgen zal waarschijnlijk de zwaarste klus volgen: het maken van de valies en het uitmesten van de kamers... Maar dat zal ons wel lukken!

Op het menu stond deze middag rijst met kip curry. 's Avonds opende frituur CTA haar deuren... Smullen smullen smullen maar! (PS: wij zijn niet verantwoordelijkl voor extra kilo's op de weegschaal).

Nog even melden dat we morgen om 16.15u aankomen in het station van Tielt... Om 17u is er de slotformatie aan de chirohemen. Daar zullen ook de valiezen opgehaald kunnen worden. Nadien zal iedereen een tijdje kunnen weken in het bad, we denken dat het wel eens nodig zou kunnen zijn :)
(Mensen die willen helpen met het lossen van de camion zijn van harte welkom! Zoals elk jaar gaan we onmiddellijk alle materiaal naar de juiste locatie voeren: ofwel naar de garage ofwel naar Jacqueline...)

Klik op de afbeelding voor meer foto's