22 juli: De eerste volle dag...

De eerste dag zit er al weer op… Wat ging die tijd snel voorbij vandaag! Nadat – door een ochtendspel – vijf ‘families’ werden samengesteld, kon de dag starten. ‘Families’ horen we jullie denken. Jawel, de kinderen zitten niet meer per afdeling aan tafel, maar alles afdelingen werden door elkaar gegooid en er werden nieuwe ‘families’ gemaakt. Op die manier zitten er speelclubbers bij toppers en kerels aan tafel. Zo leert iedereen elkaar kennen en wordt er samen gegeten, gelachen én wordt de afwas gedaan.

Er was nadien heel wat bedrijvigheid. De aspi’s installeerden zich verder na hun fietstocht. De kerels trokken er met de fiets op uit. ’s Avonds werden ze nog ergens gedropt door kookvaders Wouter en Brecht. Aan de hand van opdrachten moesten ze de kampplaats terugvinden. De speelclubbers gingen de vele sportvelden verkennen.

Op het menu stond er deze middag verse tomatensoep, rijst, kippengyros en ananas. Een ijsje met suikerbolletje maakte het middagmaal af.
Om 4 uur werd er snel een banaan of appel verorberd. ’s Avonds waren het eitjes met of zonder spek en gebakken aardappelen.

Vanavond werd ook het kampthema opgestart... De Rode Duivels... En het startte al met een drama: Lukaku werd ontvoerd!

Gisterenavond was het vrij laat toen de stilte viel op de kampplaats, dat zal vanavond wellicht anders zijn…

 

Klilk op de foto om meer foto's te bekijken...

PS: Er werden nieuwe foto's toegevoegd aan het album van gisteren.