Kamp-etentje 2023

Op zaterdag 22 april organiseert Chiro Tijl, in samenwerking met de ouderraad, opnieuw het jaarlijkse kamp-etentje in Evenementenhal De Ark. De opbrengst van dit eetfestijn wordt gebruikt om de prijs van het komende bivak in Bilzen zo laag mogelijk te houden.

Vanaf 18u30 verwelkomen we je graag voor een lekker aperitiefje. Daarna kunt u aanschuiven voor een halve kip met verse frietjes en groenten. Voor de kinderen is een kippenbil voorzien. Er is op aanvraag ook een vegetarisch alternatief mogelijk. De aspi’s verkopen nadien een lekker dessert om tijdens het zomerbivak hun 2-daagse te helpen bekostigen.

Voor dit gezellig samenzijn betaalt u € 19. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis aanschuiven. Kinderen van 5 tot 12 jaar betalen € 11.

Inschrijven is nodig en kan door op onderstaande affiche te klikken. Na inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging en met de betaalgegevens.

Bij problemen mag je altijd contact opnemen met de ouderraad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om alles praktisch te kunnen regelen, vragen we je om in te schrijven voor zaterdag 14 april.

We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten !

Tot dan!

De leiding en ouderraad van Chiro Tijl Ardooie

affiche2023